Jonathan_DemoorVanavond speelt Jonathan Demoor de rol van Oliver Barrett IV in de musical Love Story, die te zien is in Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Nadat Freek Bartels afgelopen weekend te kampen kreeg met een beknelling van een zenuw in zijn rug, daarom de voorstelling afgezegd moest worden en de première uitgesteld moest worden, wordt er vanavond voor het eerst weer gespeeld. Jonathan is versneld met de repetities van start gegaan en is nu klaar om te spelen. Ook vrijdag als Love Story te zien is in het Oude Luxor theater in Rotterdam zal Jonathan de hoofdrol op zich nemen. De toestand van Freek is gelukkig iets verbeterd, maar hij is nog niet voldoende hersteld om te spelen. Dit wordt na vrijdag per dag opnieuw bekeken.

Jonathan was bij Joop van den Ende Theaterproducties te zien als Henry in Next to Normal en speelde afgelopen seizoen de dubbelrol van Klein Duimpje/Duim in Sprookjesboom de Musical: Een Gi-ga-gantisch Avontuur. Eerder was Jonathan te zien in de musicals, Les Misérables (Belgische versie), Oliver, Pinokkio, Kuifje & de Zonnetempel en Je negeert de waarheid. Naar een alternatieve premièredatum wordt nog gezocht.

Deel: