Een aardig fenomeen, die feesten van Super Sunday. Tel daar een veelbelovende kerstvibe en monsterlijke line-up bij op, en je krijgt een X-Mas Bash waar de naalden van uit de boom springen. Op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december) is het zover, met ondermeer Nicky Romero, The Partysquad, Shermanology en vele anderen staat er wat te gebeuren in de Central Studios, Utrecht. Kortom, hét kerstfeest om alle andere anderen te doen verbleken!

De naam spreekt inmiddels tot de verbeelding. Super Sunday is hét zondagsfeest voor de ware housefreak, steevast voorzien van de beste dj’s en uitzinnig entertainment. Deze Kerst gaat dat allemaal samenkomen op een dubbeldikke editie in de Central Studios; twee zalen met het beste uit de Nederlandse housescene, van pure electrohouse naar urban en soulful house.

In de grote theaterzaal gaat het deze Tweede Kerstdag los met één van Nederlands meestSUPER SUNDAY X-MAS BASH BACK beroemde dj’s, nummer zeven in de DJ Mag Top 100 lijst en dit jaar hits scorend alsof het niets is: Nicky Romero. Maar ook een snel rijzende live-act als Shermanology is erbij, net als Roog, die dit jaar nog opviel met de release van een ijzersterk Hardsoul-album, de altijd enerverende act Vato Gonzalez & MC Tjen, Gregor Salto en vele anderen.

De Ballroom van Central Studios is deze nacht het terrein van Supah! Dupah!, die afgaande op de line-up van plan zijn de boel met de grond gelijk te maken. Niemand minder dan The Partysquad, Yellow Claw, Girls Love DJs en DJ Waxfiend & DJ Prime zullen hier ondermeer van de partij zijn.

Mocht de jarenlange reputatie van Super Sunday nog niet zijn doorgedrongen, check dan de teaser van de X-Mas Bash. Het lijkt namelijk een beest van een feest te worden, de early birds zijn dan ook in no-time de deur uitgevlogen! Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn.

Super Sunday X-Mas Bash
Tweede Kerstdag | Donderdag 26 december | Central Studios Utrecht
22.00 – 05.00 uur
Tickets: 32,50 (ex. fee) via www.supersunday.nl of alle Primera winkels.

Line-up

– Theater:
Nicky Romero
Shermanology (Live)
Vato Gonzalez & Mc Tjen
Gregor Salto
Roog (Hardsoul)
Roul and Doors
Vince Moogin
Andy Foreman
Chappell (Live)
hosted by Mc Roga
visuals by RJB Visuals

– Ballroom by Supah! Dupah!
The Partysquad
Yellow Claw
Dj Waxfiend & Dj Prime (Encore)
Girls Love Dj’s
Flava
Dom, Lomp & Famous
Gio Brown

Deel: