De afgelopen maanden is het project Sin and Soul Tour uit de grond gestampt: een serie van 8 avondvullende concerten in kerken door geheel Nederland. De akoestiek en atmosfeer van de kerken heeft muzikanten uit de pop, jazz, folk, klassieke muziek en hip hop geïnspireerd tot het maken van werk wat daar het beste tot zijn recht gaat komen. Namen die aan deze tour verbonden zijn, zijn La Boutique Fantastique, Knalland en Jam de la Crème. Knalland is een collectief muzikanten waar onder andere Tommy Ebben, Sofie Letitre, Kim Janssen en bandleden van The Kyteman Orchestra deel van uitmaken. Bandleden van de Shaking Godspeed en Oh, Brave Wide Eyes zullen als gast optreden. Maar ook andere muzikanten uit de Nederlandse muziekscene zullen aanschuiven. Check daarom regelmatig de website www.sinandsoul.nl en Facebook pagina voor de laatste informatie.

Tourdata Sin and Soul:

  • 12-12-2013: Paradijskerk, Rotterdam
  • 30-11-2013: Stevenskerk, Nijmegen
  • 28-11-2013: Jh. Bosch Art Center, Den Bosch
  • 23-11-2013: Der AA-kerk, Groningen
  • 22-11-2013: Lebuïnuskerk, Deventer
  • 21-11-2013: Teresia van Avilakerk, Den Haag
  • 14-11-2013: De Duif, Amsterdam
  • 08-11-2013: Janskerk, Utrecht

 

Een spannend avontuur tussen klassiek en pop, liefelijk en rauw, groots en intiem, tussen Sin and Soul!

Deel: