Soul, funk en disco legend Barry White heeft afgelopen vrijdag postuum een ster gekregen op de beroemde Hollywood Walk of Fame. Motown oprichter Berry Gordy sprak een paar woorden namens White, die op 4 juli 2004 overleed. White zou vrijdag jongstleden 69 jaar geworden zijn. “De mensen kunnen geen genoeg krijgen van Barry White’s muziek, zelfs nu het al 10 jaar geleden is dat hij stierf, zijn muziek leeft voort in de harten van zijn fans”, aldus Ana Martinez, verantwoordelijke voor de plechtigheden omtrend de Walk of Fame. “We zijn zeer vereerd dat barry White nu onsterfelijk is gemaakt door middel van de ster op de Walk of Fame”.

Barry White produceerde met zijn diepe, warme stem in de 70’s een aantal grote hits waaronder ‘Can’t Get Enough of Your Love, Babe’, ‘You’re The First, The Last, My Everything’, ‘I’m Gonna Love You Just A Little More, Baby’, ‘Never Never Gonna Give You Up’, en zijn 40 koppen tellend Love Unlimited Orchestra’s ‘Love Theme’.

http://www.youtube.com/watch?v=qdTDFUaaL9s

Deel: