Navarone beleeft dit jaar een droomjaar! Na het succes van hun debuutalbum A Darker Shade Of White, trok de band het land door met een uitverkochte clubtour. Daarnaast was de band een absolute must see op de Nederlandse en Europese festivals als Zwarte Cross, Huntenpop, Paaspop, Sziget, Brabant Open Air en Westerpop. Met het najaar en nieuwe opnames in 2014 in het vooruitzicht gaat de band nog één keer het Nederlandse clubcirquit af.

“Dit wordt waarschijnlijk de laatste kans om de ‘A Darker Shade Of White’-set nog eens in volle glorie te zien, want hierna duiken wij even van de radar af om te werken aan nieuw materiaal.” Bram Versteeg van Navarone.

Live dates najaarstour

08/11 Doornroosje | Nijmegen

14/11 Paard van Troje | Den Haag

15/11 De Effenaar | Eindhoven

22/11 Poppodium Het Bolwerk | Sneek

23/11 Het Burgerweeshuis | Deventer

30/11 Melkweg | Amsterdam

Deel: