Randy JacksonMotown icoon en Grammy award winnaar Smokey Robinson brengt deze herfst een nieuw album uit dat geproduceerd gaat worden door Randy Jackson. Op het album, waarvan de titel nog niet bekend is, staan songs die Robinson schreef voor zijn solo albums, voor zijn groep The Miracles, alsmede songs die hij schreef voor andere artiesten als Marvin Gaye en The Temptations. Het is Robinson’s eerste album dat uitgebracht zal worden door Verve Records waar de zanger dit jaar een contract ondertekende. Robinson’s laatste album, ‘Time Flies When You’re Having Fun’, kwam uit in 2009.

Op het album staan duetten van Robinson met onder andere Jessie J en John Legend. Er hebben ook andere artiesten aan het album meegewerkt, welke dat zijn is – net als de titel – nog niet bekend. Robinson over de samenwerking met producer Randy jackson: “Randy is een oude vriend van me, een groot artiest en een fantastische, zeer ervaren producer. Ik ben vereerd en zeer blij dat ik met hem mag samenwerken. Hij is mijn broer”, aldus de zanger. Randy liet weten dat het zijn allergrootste plezier is om het album te mogen produceren van de legende, Smokey Robinson. “Hij is een van de beste tekstschrijvers aller tijden”.
http://www.youtube.com/watch?v=k2kxlZDOHeQ

Deel: