Amsterdam Roest heeft zich de afgelopen zomer opgewerkt tot één van de leukste locaties in onze hoofdstad. De monumentale locatie in oost heeft inmiddels meerdere events indoor en outdoor (ondermeer op haar unieke stadsstrand) gebracht en zal in oktober haar officiële ADE-debuut maken. Hiervoor staan donderdag 17 oktober niemand minder dan Joris Voorn en Matthias Tanzmann geprogrammeerd, die samen met party-organisatie NGHTDVSN een waanzinnige line-up, verspreid over twee area’s, presenteren. Ja, Amsterdam Roest valt keihard met de deur in ADE-huis!

Het is een aardige traditie geworden: Joris Voorn op de ADE-donderdag. Dat vult de Nederlandse technoheld elk jaar op stijlvolle wijze in, deze aankomende 2013-editie niet uitgezonderd. Wat heet, Voorn loodst ditmaal samen met Duits dj-icoon Matthias Tanzmann zelfs een gloednieuwe locatie het ADE binnen: Amsterdam Roest!

De rauwe, industriële look van dit monumentale pand in oost is uitermate geschikt voor een zinderende warehouse party -en lijkt zodoende gemaakt voor de muziek van Joris Voorn en DC10-meester Matthias Tanzmann. En dan nodigen de heren ook nog eens een bont gezelschap gasten uit.

Zo host Voorn zijn Rejected-area met niemand minder dan de Britse dj Scuba, de zwoele sounds van Breach, de diepe techhouse van Rejected-kompaan Edwin Oosterwal en rijzende ster uit Italië: Alex Neri. Genoeg munitie voor een legendarisch ADE-avondje, zou je zeggen. Er staat deze donderdagavond echter een tweede main area geprogrammeerd in de coole loodsen van Roest. Deze wordt gehost door Matthias Tanzmann’s label Moon Harbour, die uit Duitsland de dj’s Luna City Express, Dan Drastic en Sable Sheep presenteert, uit Engeland de welbekende Italoboyz laat invliegen, terwijl Amsterdammer Kabale Und Liebe de Hollandse partygeest alhier vertegenwoordigt.

Een mooier ADE-debuut kun je je niet voorstellen. Een line-up die goed past bij Amsterdam Roest, terwijl de Rejected en Moon Harbour-boys zich geen lekkerder oldschool sfeertje kunnen toewensen -hier gaan meerdere partijen elkaar tot grote hoogten stuwen!

Deel: