Arctic-Monkeys-AM-artworkDe Arctic Monkeys bieden via streaming media hun nieuwe album getiteld ‘AM’ aan, dit één week voor de officiële release. ‘AM’ ligt vanaf 10 september in de winkels. Het 12 tracks tellende album is geproduceerd door James Ford en Ross Orton en is opgenomen Sage & Sound Recording in Los Angeles en Rancho De La Luna in Joshua Tree. Aan ‘AM’ werkten een aantal gastartiesten mee waaronder Queens of the Stone Age frontman Josh Homme, Pete Thomas (Elvis Costello), en Bill Ryder-Jones (The Coral). Beluister hier Arctic Monkeys ‘AM’ hier.

Bekijk hieronder de videoclip van Why’d You Only Call Me When You’re High?

http://www.youtube.com/watch?v=6366dxFf-Os

‘AM’ Tracklist:
01. Do I Wanna Know?
02. R U Mine?
03. One For The Road
04. Arabella
05. I Want It All
06. No. 1 Party Anthem
07. Mad Sounds
08. Fireside
09. Why’d You Only Call Me When You’re High?
10. Snap Out Of It
11. Knee Socks
12. I Wanna Be Yours

Deel: