Op vrijdag 1 november brengt Ilse DeLange het album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ uit. Hierop staan haar 15 grootste hits, waaronder ‘World of Hurt’, The Great Escape’, ‘So Incredible’, ‘Miracle’ en ‘Hurricane’. Daarnaast bevat het album vier nieuwe nummers. Het album kijkt dus niet alleen terug op haar carrière tot nu toe, maar is tevens een vooruitblik op wat we nog van haar kunnen verwachten.

Op 27 september lanceert Ilse DeLange haar nieuwe single ‘Blue Bittersweet’, die ook op het album te vinden is. Ze schreef het nummer met topproducer Patrick Leonard (o.a. Madonna, Elton John, Rod Stewart), een oude bekende van Ilse; hij produceerde  en schreef samen met haar bijna alle nummers van het album The Great Escape uit 2006.

Het zijn drukke tijden voor Ilse DeLange. Vanaf vanavond is Ilse DeLange wekelijks te zien op RTL4 als coach in het tv-programma The Voice of Holland. Een nieuwe rol voor haar, die ze ongetwijfeld met verve zal vervullen. In februari start ze             met haar ‘After The Hurricane’ tour in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens deze tour, die haar naar de mooiste theaters en clubs van Nederland brengt, zal Ilse DeLange haar grootste hits spelen, aangevuld met nieuw repertoire.

Ilse DeLange geldt al jaren als een van de meest succesvolle en populaire zangeressen van Nederland. Door de jaren heen werd ze onderscheiden met meerdere awards, waaronder een Gouden Harp, de Gouden Notenkraker, de Schaal van Rigter en diverse Edison Awards en 3FM Awards. In 2013 won ze nog een 3FM Award voor Beste Nederlandse Zangeres.             

 

Deel: