Met nog slechts twee dagen te gaan, is de organisatie van het unieke tweedaagse Belgische festival Beaverfest momenteel druk bezig met de afronding van haar to do-lijst. Ten opzichte van de eerste editie vorig jaar kent Beaverfest een aantal veranderingen. Zo is het festivalterrein groter en zijn er meer faciliteiten voor de bezoekers en kampeerders. Tevens is het programma uitgebreider (vier bands op de vrijdag en acht op zaterdag). Beaverfest vindt aanstaande vrijdag en zaterdag –letterlijk- middenin de bossen plaats bij Tavigny, Houffalize (nabij Luxemburg, Frankrijk en Duitsland).

,,Het wordt weer zomer”, laat een tevreden Bob Muileboom van evenementenburo La Truite Live weten vanaf de festival-lokatie middenin de Ardennen. ,,Het terrein ziet er bovendien fantastisch uit en we liggen volledig op schema. Met de zomerse dagen op komst belooft deze editie van Beaverfest die van 2012 zeker te gaan overtreffen.” Muileboom is samen met Peter Pan Speedrock de organisator van het festival én oud-bassist van deze Eindhovense speedrockband (destijds nog Peter Pan geheten). Het programma is als volgt:

Manic Friday 23 augustus:
20hr30 – Tigre Blanco
21hr45 – Gentlemen of Verona
23hr00 – King Automatic
00hr15 – Thee Andrews Surfers

Zaterdag 24 augustus:
15hr00 – The Mississippi Delta Brothers
16hr15 – Del Torros
17hr30 – Blackup
18hr45 – Tio Gringo
20hr00 – Romano Nervoso
21hr15 – Battles of 1977 (met frontman Rudeboy)
22hr30 – Peter Pan Speedrock
23hr45 – Sha-la-lee’s

Deel: