David Bowie heeft via zijn officiële website laten weten dat zijn ‘Sound and Vision 2013′ digitaal gereleased zal worden. Afgelopen februari werd de release al aangekondigt en werd gebruikt voor een reclame campagne voor Sony’s Experia Z smartphone. Deze versie duurde slechts 58 seconden. Vanaf 8 oktober zal er door Parlophone Records een langere versie uitgebracht worden. Op Bowie’s website is te lezen dat ‘Sound and Vision 2013’ een prachtige, achtervolgende, en geoptimaliseerde versie is van het origineel dat in 1977 uitkwam komende van het album ‘Low’. ‘Sound and Vision 2013′ is bewerkt door Sonjay Prabhakar, door het weghalen van nagenoeg alle instrumenten – behalve Roy Young’s pianospel – blijft er een schitterende versie over met Mary Hopkin’s achtergrondzang en Bowie’s sublieme stem.

Deel: