De verwachtingen zijn hooggespannen voor Satellite Love, het nieuwe album van Giovanca dat op 20 september verschijnt. Aansluitend hierop volgt dit najaar een landelijke begeleidende tour. Vanaf oktober maakt Giovanca haar opwachting in vijftien verschillende zalen door het hele land. Samen met haar band vertolkt ze daar haar nieuwste songs van het album. Warm, soulvol en met een eigen geluid. De kaartverkoop voor de shows is inmiddels gestart.

24 oktober Tivoli de Helling, Utrecht
25 oktober Groene Engel, Oss
1 november Romein, Leeuwarden
2 november Luxor Live, Arnhem
8 november Cultureel Podium Roepaen, Ottersum
15 november Simplon, Groningen
16 november Underground, Lelystad
22 november Mezz, Breda
23 november LantarenVenster, Rotterdam
29 november P60, Amstelveen
30 november Manifesto, Hoorn
6 december Dru Cultuurfabriek, Ulft
7 december Podium de Vorstin, Hilversum
20 december Gigant, Apeldoorn
21 december Perron 55, Venlo

Japan
Japan heeft de album primeur. Satellite Love is daar inmiddels uitgekomen. Giovanca reist er over twee weken naar toe voor de promotie rondom haar album en om op te treden in de befaamde Billboard Live in Osaka (23 augustus) en Tokio (25 augustus). Voorafgaand aan de Nederlandse clubtour is Giovanca op 4 oktober te zien tijdens het Caribbean Sea Jazz Festival Aruba in een line-up met onder anderen George Benson en José James.

Deel: