Only Son stond in het voorprogramma. Een band rond Jack Dishel, die in New York regelmatig als comedian optreedt. Ik heb nog niet vaak een zanger zo veel en rap tussen liedjes door horen vertellen, maar omdat Jack Dishel ook comedian is, valt alles weer op zijn plaats. De muziek boeit even, maar dan lijkt het volgende liedje al snel op de vorige. Nog voordat Jack goed en wel van het podium is, worden de fotografen door de beveiligers gevraagd om de zaal te verlaten, en wanneer Regina begint, onder begeleiding de zaal weer in te gaan. Het moet niet heel veel gekker worden met die Amerikanen!

Van het concert van Regina Spektor heb ik alleen de eerste 3 nummers mogen zien, en het tweede en derde nummer mogen fotograferen. Bij opkomst van Regina was er luid gejuich. Staand zong ze Aint no Cover, ‘waarna ze achter de piano ging zitten, en The Calculation en On the Radio ten gehore bracht, genietend en glimlachend. Mooie songs, waarvan ik graag meer had willen zien en horen, want zingen kan ze, dat is een ding wat zeker is!

 

 

Deel: