Op 9 augustus zal er door Heritage Auctions een zeer zeldzaam album van de Beatles ter veiling worden aangeboden. Het album getiteld ‘Best of the Beatles’ is als dubbel-LP in 1964 door Capitol Records samengesteld, een verzamelalbum met daarop alle hits die de Beatles hadden bij Capitol en Vee-Jay. Capitol heeft het album nooit uitgebracht, dit kwam doordat Vee-Jay ook nog een deel van de rechten had.

Bij het album krijgt de gelukkige nieuwe eigenaar een certificaat dat bewijst dat er maar 2 stuks bestaan van ‘Best of the Beatles’, het certificaat is ondertekent door Clifford J. Yamasaki van Let It Be Records. De huidige eigenaar heeft het album gekocht van een medewerker van Capitol Records. Het projectnummer: #46934-41, datum van persing: 6-2-64. Het bieden zal beginnen vanaf $10,000.

Tracklist ‘Best of the Beatles’:

Side 1
Twist and Shout
Love Me Do
I Want To Hold Your Hand
From Me To You
This Boy
Roll Over Beethoven

Side 2
Do You Want to Know a Secret
Boys
Ask Me Why
She Loves You
You Really Got a Hold On Me
Long Tall Sally

Side 3
All My Loving
P.S. I Love You
Please Please Me
Chains
Devil In Her Heart
Please Mr. Postman

Side 4
Misery
Money
There’s a Place
Baby It’s You
It Won’t Be Long
All I’ve Got to Do

Deel: