XO Live is de opvolger van Extrema Outdoor, nu aangevuld met enkele artiesten die je wellicht niet zou verwachten op het dance-festival. De 18e editie van het populaire festival is natuurlijk zoals vanouds weer op Aquabest in Eindhoven en jij kan daar bij zijn. Vorig jaar ging bij Extrema Outdoor het roer om. On de nieuwe noemer ‘XO Live’ blijft het festival elektronische muziek programmeren, maar durft het te zoeken naar bijzondere combinaties en meer beleving op en rondom het podium.

De reguliere tickets bedragen 59 euro en XO Plus-tickets kosten 89 euro. Early Bird-kaartn zijn uitverkocht, maar alle andere tickets zijn nog verkrijgbaar via Timoco op de festivalwebsite www.xofestival.nl, evenals de XO Plus-parkeerkaarten. Voor CJP-kaarthouders is er wederom een korting van 7,50 op het reguliere ticket.

Wil jij op Maxazine kaarten winnen voor XO Live, met onder anderen Justice, Eva Simons, Sander van Doorn, Nicky Romero, Yellow Claw, Funkerman, Alain Clark, Berget Lewis en meer? Dan ben je nu te laat.

 

De winnaar van de twee kaarten is geworden: William Dobber. Gefeliciteerd!

 

Deel: