Mick Jagger’s haarlok heeft afgelopen woensdag 3 juli een aardig bedrag opgebracht tijdens een veiling die werd gehouden in het Londense Bonhams veilinghuis. Geschat werd dat de haarlok zo’n 2000 euro zou gaan opbrengen, Mick’s haar blijkt toch waardevoller dan gedacht, de Rolling Stone-rocker’s lok bracht maarliefst 4800 euro op. Mick’s ex-vriendin Chrissie Shrimpton schonk de haarlok aan het veilinghuis.

Chrissie Shrimpton’s oma had de haarlok in haar bezit, toen zij stierf ging het naar haar tante. Na haar dood was de cirkel weer rond, Chrissie kreeg de haarlok weer in haar bezit. De 4800 euro wordt geschonken aan een nog nader te bepalen goed doel. Niet alleen Jagger’s haar is waardevol, ook voor Keith Richards’ haarlok tastte iemand flink in de buidel. Deze persoon telde 1000 euro neer voor de gitarist’s haar.

Deel: