Woon je in de buurt van Lelystad? Dan kan je Beef, Van Velzen en Alain Clark voor nop zien en horen tijdens Lelystart.
LelySTART staat gepland van 13 t/m 15 september en bezoekers van Lelystad en omstreken kunnen weer rekenen op een uitgebreid aanbod van kunst, cultuur en muziek! En ook dit jaar zijn we weer trots op onze mooie line-up. Van Velzen, Alain Clark en Beef vormen de muzikale invulling van LelySTART op zaterdagavond 14 september.

Van Velzen is bekend van een platina debuutalbum. Een gouden dubbellaar. Dertien succesvolle singles. Vier schitterende awards. Een Gouden Harp. Een uitverkochte theatertour. En nu een gloednieuw derde studioalbum, ‘The Rush Of Life’.

Alain Clark is al jaren een grote naam in de Nederlandse muziekwereld. Hij maakte zijn eerste album al in 2004, maar het echte succes kwam pas bij zijn Engelstalige album ‘Live It Out’ uit 2007. Vooral het duet met zijn eigen vader Dane Clark, ‘Father and Friend’, werd een enorme hit.

Aan de Eindhovense reggaekoningen van Beef de eer om dit jaar het hoofdpodium van LelySTART af te sluiten met hun aanstekelijke mix van ska, reggae, rocksteady, en ragga. Na een ‘pauze’ van drie jaar begon dit jaar het heilige vuur weer te branden. De evergreens ‘Late Night Sessions’ en ‘Alice’ zullen op LelySTART vuriger klinken dan ooit.

Deel: