Op zaterdag 21 september is het terrein van de Brabantse brouwer wederom het decor voor een festival vol muziek, creatieve belevenissen en verrassende acts. Evenals vorig jaar zullen de diversiteit en nieuwigheden op het gebied van bier een belangrijke rol spelen op het Zo. Festival.

The Opposites, Yellow Claw, Dearworld en Mr. Polska maken hun opwachting op 21 september. Daarnaast zijn ook de Hilversum House Maffia, Kabale und Liebe, Snelle Jelle, Jamie Johnson, Bottle Boys, Addy Haddy & Leep, Wannabe a Star en Spacegirls op het podium te vinden. In aanloop naar september worden nog meer namen en acts bekend gemaakt.
De eerste editie van het Zo. Festival werd vorig jaar door ruim 3.000 mensen bezocht. Bavaria mikt dit
jaar met een gevarieerd programma en een uitbreiding van de area’s op 5.000 bezoekers.

Deel: