Er waren 18 maanden nodig voor het mini orkest om het album ‘Get Happy’ op te nemen. Maar het resultaat liegt er niet om, ‘Get Happy’ is het lang verwachte vervolg op ‘Splendor in the Grass’ uit 2009. Het album bevat zestien liedjes geselecteerd en gearangeerd door Thomas Lauderdale zelf. De release zal plaatsvinden op 24 september.

‘Get Happy ‘ is opgenomen in de Portland Studios, een verscheidenheid aan artiesten zullen de revu passeren op dit album zoals de Australische cabaret sensatie Meow Meow, de Franse Philippe Katerine, de radio superster Ari Shapiro, The von Trapps en de wonderschone Rufus Wainwright! Dit alles begeleid door vocalisten China Forbes en Storm Large. De nummers worden gezongen in verschillende talen zoals Duits, Frans, Chinees, Japans, Spaans, Farsi, Turks en Roemeens.

Pink Martini zal in oktober gaan toeren door Europa. Er zijn (nog) geen plannen voor Nederland maar ze zijn wel in september in Duitsland.

Deel: