Op zaterdag 6 juli 2013 vindt festival deBeschaving voor de 3de keer plaats in de Botanische Tuinen, in de Uithof te Utrecht. deBeschaving staat garant voor een dag lang muziek, theater, wetenschap en de zogenaamde veldprogrammering: allerlei verrassingen op plekken in de Botanische tuinen, zoals Darwin’s datingburo, Twist-it, Muzieklab en the Flying Buttresses.

Voor muziek, theater en wetenschap ga je naar een van de 6 tenten. DeBekroning is het hoofdpodium, en dit jaar staan daar o.a. Andy Burrows, Kensington, Alphabeat en Laura Jansen. De ontdekking van nieuwe artiesten zoals Friska Viljor, Kashmir en Knalland doe je in deBevlieging. Voor de nieuwsgierige mensen onder ons is er Cirque de la Science, waar je Ronald Giphart en Joost Zwagerman tegen het lijf kunt lopen, maar waar je ook meer komt te weten over bijvoorbeeld Leven op Mars?, Pandemie in de Piste en Monkey Business.

Hou je van dance en elektronische muziek? Dan zijn o.a. Nuno dos Santos, T.Raumschmiere en Dehlia de France te vinden in de Vers Vermaak Village. Ben je meer gecharmeerd van singer-songwriters, dan is de 3FM Serious Talent Stage your place to be. Artiesten die je daar tegenkomt, zijn o.a. Mister & Mississippi, Sumera en Tessa Rose Jackson.  De zesde en laatste tent is het Vrede van Utrecht Podium. Laat je verrassen door het NK luchtgitaar, Progression Free Running of optredens van onder meer Vincent Bijlo, Goslink, Literatuurhuis, Arjen Lubach en Pierre Wind.

Nieuwsgierig geworden naar festival deBeschaving? Kijk dan verder op de website van festival deBeschaving: www.debeschaving.nl

http://debeschaving.nl/media/files/debeschaving-campagnebeeld.jpg

Deel: