Cabaretier Jandino Asporaat zet, in navolging van Toon Hermans, Theo Maassen, Herman van Veen, Tineke Schouten, Urbanus, Alex Agnew, Herman Finkers, Brigite Kaandorp en natuurlijk de duo’s Acda & de Munnik en Veldhuis & Kemper een stap in de richting van het zangpodium. Asporaat heeft met Gerard Joling een nummer opgenomen, dat het wonderbaarlijk goed doet in de hitlijsten. ‘Mijn Liefde’, het aanstekelijke, zomerse liedje van Gerard Joling en cabaretier Jandino Asporaat, is doorgestegen naar de erepositie in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Gerard Joling maakt hiermee zijn ‘elftal’ vol, nadat hij eerder dit jaar zijn 10e nummer 1 hit mocht vieren. Voor Jandino is het extra bijzonder want het is de eerste keer dat hij aan de top van deze lijst staat. Gerard is superblij met dit prachtige resultaat en zegt: “Het is iedere keer weer fantastisch om mee te maken en ik vind het vreselijk leuk om dit succes nu te delen met Jandino”. 

Ook Jandino reageert opgetogen: “Dit is hoe gangsters het doen! Gerard Joling en ik op nummer 1, emotioneel en blij! Ik had dit durven dromen. Nederland bedankt!!!”. Alle songs, inclusief de nummer 1 hits ‘De Nacht Voorbij’ en ‘Echte Vrienden’, het nummer dat Gerard vorig jaar samen met Jan Smit uitbracht, zijn terug te vinden op het nieuwe album van Gerard Joling, getiteld ‘Ook Van Jou’. Het album kwam op 3 mei jl., slechts een week na release, binnen op nummer 1 in de album charts.

Deel: