Carlo Kip heeft op 8 juni de juryprijs met een minimaal verschil het 7e Utrechts Cabaret Festival gewonnen. De organisatie van het Schiller Theater Place Royale besloot de Persoonlijkheidsprijs te geven aan de Belgische Ann Helena Kenis. De Publiekprijs werd gewonnen door Janneke Jager. De kandidaten vormden een mix van gevestigd en aanstormend talent. In de finale streden 6 deelnemers om de felbegeerde Cabaret bokalen. 
 
Het 7e Utrechts Cabaret Festival vond ook dit jaar weer plaats in het monumentale en sfeervolle Schiller Theater Place Royale in het hart van Utrecht. Op 7 en 8 juni hebben 14 kandidaten tijdens de halve finale gestreden om een plek in de finale.
 
De organisatie van het 7e Utrechts Cabaret Festival was in handen van Steef en Hannie Schinkel en Frans van der Wel.
Het jeugdig Utrechtse talent Isabel Heijne (17 jaar) presenteerde samen met organisator Steef Schinkel dit uitstekend verlopen Festival. Door de organisatie van dit Festival werden niet minder dan 43 kandidaten in de voorselectie beoordeeld. Inmiddels is dit Utrechtse Cabaret Festival doorgedrongen tot de top drie van beste Nederlands Cabaret Festivals.     De directie van het theater maakte tijdens deze finale avond bekend dat het theater met de voorbereiding bezig is van iets UNIEKS voor Cultureel Nederland. Op het Utrechtse UITFEEST op 1 september zal er meer nieuws hieromtrent bekend worden gemaakt.

Deel: