Op 22 juni brengt Aerosmith na 9 jaar weer een live registratie uit, genaamd “Rock For The Rising Sun”. Aerosmith blijft een van de grootste rock-acts aller tijden en deze registratie brengt nummers uit heel hun legendarische carrière. Een live band bij uitstek. Deze registratie biedt de kijker een uniek beeld van het leven van Aerosmith tijdens hun toer in door Japan, gecombineerd met de uitstekende live-optredens die zij daar gaven in 2011.

In maart 2011 werd Japan geteisterd door een enorme aardbeving, een monsterlijke tsunami en de daaropvolgende kernsmelting van de kerncentrale van Fukushima. In het najaar van 2011 bracht Aerosmith, ondanks het negatieve reisadvies,  hun ‘Back On The Road “toer naar Japan, een land waarmee de band altijd een bijzondere relatie heeft gehad. Deze film volgt de band tijdens deze toer, inclusief met beelden achter de schermen, gecombineerd met de verschillende livebeelden, die soms ontroerend, emotioneel, maar ook humoristisch en inzichtelijk zijn. Meer dan ooit tonen de Japanse fans hun liefdesrelatie met Aerosmith en hun muziek.

Deel: