Bettens, het nieuwe muzikale project van Sarah en Gert Bettens, komt in het najaar voor een drietal concerten naar Nederland. De mede-oprichters van de band K’s Choice doen deze shows ter gelegenheid van hun nieuwe album Waving at the Sun (Rough Trade). Naast nieuw werk afkomstig van dit album, heeft het duo ook aangekondigd om publieksfavorieten uit het K’s Choice repertoire te spelen.
  
Het album Waving at the Sun, opgenomen in hun favoriete Echo Mountain Studios in het Amerikaanse Asheville waar ze al vaker werk hebben opgenomen, komt in september uit. Voorafgaand hieraan verschijnt eerst nog de single Surrender.

Het tourschema ziet er als volgt uit:
 
07 november: Breda, Mezz
10 november: Amsterdam, Paradiso (deur open vanaf 17:00 uur/aanvang 18:30 uur)
12 november: Zwolle, Hedon (IJsselhallen)
 
Foto (c) Frank Clauwers

Deel: