De dertig studenten van de Koningstheateracademie organiseren op 4 t/m 6 juni Cabaretfestival Kunstmest. Op dit festival spelen de studenten van deze Bossche HBO-opleiding tot cabaretier een reeks mini-voorstellingen op bijzondere locaties in en om het historische schoolpand van de Koningstheateracademie aan de Havensingel. Van de binnenplaats tot het dak, gedurende Cabaretfestival Kunstmest blijft geen plek onbespeeld.

Dit festival is ontstaan als tegenbeweging aan geluiden binnen de cultuursector dat er veel podia en speelplekken verdwijnen. Met Cabaretfestival Kunstmest tonen de studente aan dat je echt óveral een speelplek van kan maken: je hoeft er alleen maar te spelen en er publiek naar toe te krijgen. Cabaretfestival Kunstmest vindt plaats op 4 t/m 6 juni aan de Havensingel 25 te Den Bosch. Aanvang van het programma is om 19:30, entree is een vrije gift. Meer info en reserveren op www.cabaretfestivalkunstmest.nl.

Deel: