Tineke Schouten zit dit jaar 30 jaar in het vak en dat mag gevierd worden. Daarom brengt de comédienne op vrijdag 24 mei de DVD ‘Het Beste van Tineke Schouten’ uit waarop alle hoogtepunten uit haar indrukwekkende 30-jarige carrière zijn gebundeld. Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In dertig jaar mocht ze meer dan twintig theatershows, een honderdtal sketches en vele liedjes voor haar enorme schare fans maken.

Deze 2-DVD is dan ook een bijzondere selectie waarbij een mix is gemaakt van de hoogtepunten uit de afgelopen 30 jaar. Vele mooie momenten uit de theatershows waaronder o.aDe TelefonistePretparkSnelkassaSexuele voorlichtingDe Belgische Paaldanseres zijn op de DVD te zien. Daarnaast is ook voor het eerst op DVD een prachtige verzameling hoogtepunten te zien uit de beruchte ‘Schouten City’- televisieshows waaronder RokenBep bij de dokter (sketch met Bram vd Vlugt)De Tongbreker (duet met Linda de Mol)Operette Medley (samen met Marco Bakker) en De Drieling (samen met Linda de Mol en Sandra Remer). Ook ontbreken, op verzoek van de fans, de hitclips niet. Zo maken de hitclips van o.a.Lenie uit de TakkestraatZwiet Zwiet HonniebieDa Gebemoei en vele andere lachwekkende meezingers de verzameling compleet.

 Om dit jubileum extra uit te lichten blikt Tineke Schouten samen met SBS6 terug op haar 30-jarige jubileum. Vanaf zaterdag 25 mei wordt in vier afleveringen van het programma ‘Het Beste van 30 jaar Tineke Schouten’ stil gestaan bij alle hoogtepunten. Ook komen collega’s, zoals Karin Bloemen, Paul de Leeuw en Jochem Myjer aan het woord, die allen bijzondere herinneringen ophalen.
Deel: