Op 30 juni komt G. Love terug naar Nederland voor een eenmalig concert in Paradiso, Amsterdam. De Amerikaan uit Philadelphia zal zonder Special Sauces komen, zijn begeleidingsband waarmee hij een geheel eigen sound heeft weten te creëren en die ook wel bekend staat als Philadelphonic: een unieke mix van blues, hiphop, soul en pop voortbrengt.

Solo richt hij zich voornamelijk op back road blues. Alleen of met zijn kompanen op de bühne, G. Love weet met zijn energieke en aanstekelijke performance telkens weer indrukwekkende shows neer te zetten en het publiek flink op te zwepen.

Naast zijn solo-tournee is G. Love zich intussen ook aan het voorbereidingen op de opnames van het nieuwe album, dat geproduceerd zal worden door Ryan Hadlock, die ook bij de plaat van The Lumineers achter de knoppen zat.

Deel: