Op zaterdag 1 juni keert het hartverwarmende concept Lakedance voor de eerste keer in 2013 terug naar Aquabest. Met een show om nooit te vergeten, een line up boordevol internationale headliners en een setting om bij weg te dromen beloofd dit wederom een dag voor in de boeken te worden. Mark Knight, Swanky Tunes, Housequake en een Defected in the House arena zijn slechts een kleine greep uit het volledige programma.

Op de main stage brengt Lakedance artiesten van wereldklasse bijeen. Het gouden duo Housequake, bestaande uit Roog en Erick E, viert dit jaar hun decennium tijdens Lakedance. Daarnaast vult het wereld tourende Sensation-icoon Mark Knight een prominente plek in binnen de line up. Het Russische trio Swanky Tunes, onlangs nog te bewonderen op de Main Stage van Ultra Music Festival, zal naar Lakedance afreizen om op het Brabantse strand een waanzinnige show te verzorgen. Shermanology behoeft geen introductie meer en zijn goede bekenden van Lakedance, Rae is met haar energieke sound de perfecte toevoeging en Pieter Steijger maakt het muzikale plaatje compleet. MC Roga is de host op het hoofdpodium gedurende de dag.

Het wereldberoemde Londense platenlabel is razend populair en zal dit jaar prominenter dan ooit aanwezig zijn tijdens Lakedance. De befaamde stage wordt omgedoopt tot een volledige area waar Defected op een bruisende Ibiza wijze beleefd kan worden. Headliners als Copyright, Roul & Doors en de Italiaanse Pirupa treden onder andere op. Label eigenaar Simon Dunmore en opkomende Defected sterren Sonny Fodera en Andy Daniel maken de line-up compleet. Niemand minder dan Shovell “The Drum Warrior” is opgetrommeld om met zijn percussie Defected volledig In the House te brengen.

Het meest dansbare techno label van de wereld; 303Lovers. Dit verfrissende label komt deze zomer met een geheel eigen stage naar Lakedance. Van deephouse naar techhouse naar rollende techno, leider en oprichter Manuel de La Mare heeft een zorgvuldig geselecteerd arsenaal aan muzikale geweldenaars bij zich op 1 juni aan het water van Aquabest. Naast de oprichter staan ook Luigi Rocca, Wally Lopez, Mike Vale en Stefano Noferini achter de decks. De winnaar van de DJ-contest zal aftrappen op de 303Lovers stage.

De Mensroom stage wordt al jaren bevonden als de meest intieme stage op Lakedance. Op deze bijzondere locatie, het ponton van Beachclub Sunrise, kan er flink gedanst worden op de diverse beats van NERD, Immer & Mr. J, Binou, The Spine Shakers, St. Thoz en Kappi & Gert.

Deel: