Het nieuwe artiestenalbum van Armin van Buuren, ‘Intense’, domineert in een aanzienlijk aantal landen wereldwijd de iTunes Main Chart . Het vijfde artiestenalbum van de meest populaire DJ van de wereld neemt in landen als de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Rusland, Mexico, India, Zuid-Amerikaanse landen als Argentinië, Chili, Guatemala en Peru, veel van de Aziatische landen en Europese landen als Nederland, België, Italië, Turkije en meer, de nummer één van de Dance en Main chart in.

‘Intense’ is de langverwachte opvolger van Armin’s succesvolle artiesten albums ‘Mirage’, ‘Imagine’, ‘Shivers’ en ‘76’. Het album is 3 jaar in de maak geweest en bevat samenwerkingen met Grammy-award winnende violiste Miri Ben-Ari, Australisch duo NERVO en vocalisten als Emma Hewitt, Laura V, Laura Jansen, Fiora en meer. Op het album staat ook de hit- single ‘This Is What It Feels Like’ ft. Trevor Guthrie, waarvan de videoclip inmiddels meer dan 3,5 miljoen views heeft. ‘Intense’ is het meest omvangrijke en diverse album dat Armin van Buuren ooit heeft uitgebracht.

Armin: ”’Intense’ gaat over het vinden van je eigen weg. Je zou kunnen zeggen dat zowel het album als mijn leven op dit moment nogal intens zijn. Ik heb nog nooit zoveel werk in één album gestopt en iedere track op zich is flink intens. Het zijn allemaal momenten van extreme blijdschap en verdriet en het album flirt met allerlei muziek stijlen, vooral de titeltrack ‘Intense’ zelf.”

De Nederlandse DJ, die afgelopen dinsdag nog voor het koninklijk paar optrad met het Concertgebouw orkest, trapt vandaag zijn tour in de Verenigde Staten en Canada af. Vanaf juni reist Armin bijna wekelijks naar party-eiland Ibiza, waar hij in Privilege zijn DJ-residency heeft. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de ‘Armin Only: Intense’ wereld tournee, gebaseerd op het album, in volle gang. De ticket verkoop voor de twee edities in de Amsterdamse Ziggo Dome op 15 en 16 november starten op 11 mei

Deel: