De gisteren geplande presentatie van het duetten album van Marianne Weber & Willem Barth, “Ode Aan Jou” is op het laatste moment geannuleerd. Hoewel de griepepidemie inmiddels op zijn einde loopt, is Marianne op het nippertje nog geveld door een griepje. Ook de voor dit weekeinde opgezette promotie tour en optredens zullen geen doorgang vinden.

Voor Marianne is de teleurstelling groot: “We hebben zo hard gewerkt aan dit album dat me zo na aan het hart ligt, en nu moet ik verstek laten gaan”. Ook Willem Leeft mee: “We hebben een prachtig album gemaakt, ik hoop dat Marianne snel weer opknapt”.

Het album “Ode Aan Jou” bevat naast de huidige single “Wat heeft een mens nog meer te wensen” nieuwe duetten die grotendeels zijn geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne. Het album zou primeur worden overhandigd aan haar grootste fans op het Mediapark in Hilversum .

Deel: