Meat Loaf is jaloers op Bruce Springsteen omdat hij nog steeds op zijn knieën over het podium kan glijden. De 65-jarige Meat Loaf is momenteel bezig met zijn afscheidstournee. Al eerder kondigde Loaf aan dat vorige tournees zijn laaste waren, dit keer lijkt het doek toch eindelijk te vallen voor de rocker. Vanwege gezondheidsproblemen is het niet meer mogelijk om voor zijn fans op te treden.

“Dit is mijn laatste tournee, het is niet meer uit mijn hoofd te praten. Ik heb vanwege een aantal valpartijen een paar hersenschuddingen opgelopen, deze beginnen nu voor evenwichtsproblemen te zorgen. Een tijdje geleden was ik me voor een optreden aan het omkleden, als er een camera aanwezig was geweest zou je je kunnen afvragen hoeveel ik gedronken had. Jullie begrijpen dat dit op het podium een groot probleem is, last van je evenwicht”.

“Ik struikel en meteen denken de mensen dat ik bezopen ben. Dit betreur ik ten zeerste en ik ben echt jaloers op Bruce Springsteen als ik hem op zijn knieën over het podium zie glijen, en Mick Jagger doet het ook nog steeds, maar ik heb mijn gewicht ook nog tegen me, dit werkt niet mee voor je botten en gewrichten”. Het gerucht gaat dat de zanger een aantal nogal ongewone behandelingen heeft ondergaan gedurende zijn leven. Er wordt beweerd dat hij zichzelf zijn eigen urine via injecties heeft toegediend na problemen met zijn stembanden. Iets wat hij nu uit de wereld wilt helpen.

De rocker beweerd dat die behandeling helemaal niet zo raar is als dat het lijkt. “Een allergie-specialist mixte mijn urine met wat andere stoffen. Daarom zat er wat urine in de oplossing om allergieën te bestrijden. Het is niet zo dat je even in een flesje piest om het vervolgens in je kont te spuiten”, vertelde de zanger lachend. Een paar jaar geleden was ik in de Cigar Club te Beverly Hills, op die avond waren er een flink aantal zeer beroemde mensen aanwezig – nee, ik zeg niet wie maar ik weet zeker dat jullie ze kennen – en ze plasten allemaal in glazen om ze vervolgens door anderen leeg te laten drinken. Het zou goed zijn tegen allergieën. Ik was er niet bij betrokken, maar ik was er wel bij”.

Op 11 mei staat Meat Loaf met zijn ‘Last at Bat Farewell Tour’ tour in de IJsselhallen te Zwolle.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DwA5CGDIEQY

Deel: