Pissing in the Wind is de bezoekers van het eerste uur, die destijds op de eerste avond af zijn gekomen zonder precies te weten wat ze konden verwachten, dankbaar. De jongste EKKO-avond wil hen daarom in stijl belonen, door ze gratis iemand mee te laten nemen naar de tweede editie van Pissing in the Wind. Dit kan op vertoon van een fysiek EKKO-toegangsticket van de eerste editie op 22 februari.

Pissing In The Wind is een avond waarop je nu nog onbekende acts kan zien voor een lage prijs. Waar je blind heen kan gaan en je kan laten verrassen door acts die op het punt van doorbreken staan. Acts die nog te klein en onbekend zijn om op eigen kracht een volle zaal te trekken, maar dat publiek wel verdienen. Het is fijn om te zien dat dit gesteund wordt vanuit het publiek. Als blijk van dankbaarheid voor het vertrouwen van deze zogenoemde early adopters, mogen deze bezoekers die een kaartje hebben gekocht voor de tweede editie op 10 mei, gratis iemand mee naar binnen nemen. Dit kan aan de kassa van EKKO, na het laten zien van het fysieke EKKO-ticket van de eerste editie op 22 februari jongstleden. Zo kunnen zij het succes van de eerste keer gratis met iemand anders delen.

Pissing In The Wind is EKKO’s nieuwe avond met talentvolle acts uit binnen- en buitenland. Acts die je over een paar maanden misschien op Le Guess Who? of Lowlands kan zien, staan nu al in EKKO. Op eigen kracht zullen ze nog geen zaal vullen, maar door ze te bundelen kan je ze toch nu al live zien. Na een eerste geslaagde editie met onder andere BRNS (BE) en DAUWD (UK) in februari, komen in mei onder andere Mazes (UK), Tourist. (UK) en Suit and Tie Johns naar EKKO. DJ’s St. Paul (bekend van o.a. Pop-O-Matic), Det en Badly Drawn Boys zullen om de acts heendraaien.

Pissing In The Wind staat voor een volledige avond, een avond die klopt en af is. Daarom biedt Pissing in the Wind zowel bands als een nachtprogramma. Een tussen-dj zal op soepele wijze de ‘brug’ van de band naar het nachtprogramma verzorgen. Mocht je nou toch vooral geïnteresseerd zijn in het nachtprogramma en minder in de bands, dan is de entree vanaf 23:00 €5 in plaats van €7.

PISSING IN THE WIND #2Mazes + Tourist. (live) + Suit and tie Johns + St. Paul + Det + Badly Drawn Boys
Vrijdag 10 mei 2013
Kassa open: 20:30
Aanvang: 21:15
Einde: 04.00
Tickets: €7 via www.ekko.nl | €5 vanaf 23:00
Early adopters: 2-voor-de-prijs-van-1 bij vertoon ticket editie #1

Deel: