Na het aftreden van uwe Majesteit Beatrix rest het Nederlandse volk niets anders dan nog één keer heel hard te feesten voor onze dierbare Koningin. Op 30 april 2013 zullen onder andere Sidney Samson, Vato Gonzalez, Billy the Kit en Jordy Dazz de voetjes van de vloer brengen. Vanaf klokslag 12:00 tot 22:30 uur kleurt het plein van de Paterskerk in Eindhoven weer KeiOranje!

KeiOranje weet op Koninginnedag 2013 een hoogwaardige eclectische line up te presenteren. Internationale superster Sidney Samson voert de line up aan met zijn vernieuwende sound, Vato Gonzalez ft MC Tjen en Billy the Kit brengen met hun alom bekende dirty house het plein van links naar rechts, van achter naar voren. De line up brengt verder Justin Prime, bekend van de megahit “Cannonball”, die momenteel grijs gedraaid wordt op de Nederlandse radio.

Jordy Dazz komt tussen een optreden in India en Italië door, ook langs het oranje gekleurde plein om een spetterend optreden te geven en het publiek een flinke dosis energie toe te brengen. Irwan, de mixtechnische alleskunner, maakt de line-up van KeiOranje samen met eclectische kroonprins Shagspeare, het Eindhovense talent Medito en host Mitch Crown compleet.

Time-table KeiOranje
12:00 – 13:15 Medito
13:15 – 14:30 Vato Gonzalez ft. MC Tjen
14:30 – 15:15 Medito
15:15 – 16:30 Shagspeare
16:30 – 18:00 Jordy Dazz
18:00 – 19:15 Justin Prime
19:15 – 20:30 Sidney Samson
20:30 – 21:30 Irwan
21:30 – 22:30 Billy The Kit
Host: Mitch Crown

Locatie
KeiOranje vindt plaats op het plein gelegen aan de Paterskerk, naast het Pullman Cocagne Hotel in het centrum van Eindhoven. Het historische uiterlijk van de kerk, in combinatie met de oranje gekleurde menigte en podium, geeft een uniek beeld aan deze locatie.

Entree
KeiOranje is een gratis toegankelijk evenement, er zal dus geen voor- of dagverkoop plaatsvinden. Eindhoven is een populaire stad tijdens Koninginnedag. Het wordt aangeraden om vroeg te komen, want vol is vol.

Deel: