Onder andere Paul Elstak, Dune, Mental Theo en Flamman&Abraxas treden op tijdens Koninginnedag in het Beursgebouw te Eindhoven. Het evenement start al vanaf 12.00 en is voor iedereen gratis toegankelijk. De huidige weersvoorspellingen zorgen voor
extra druk bij de organisatie, deze verwachten vroeg al drukte. ‘Indien het regent, zullen mensen de droogte en warmte opzoeken. Wij verwachten dat bezoekers al vroeg voor de deur staan, zodat ze zeker zijn van een plek. Hier moeten we goed op inspringen met
personeel en extra inzet beveiliging,’ aldus de organisator Daan van den Nouweland.

Een dag eerder, op Koninginnacht, vindt een groot dance feest plaats , waarbij dj’s optreden zoals Don Diablo, Quintino en Erick E. Het evenement Infusion op Koninginnacht is helemaal uitverkocht.

Meer informatie over de programmering is te vinden op www.houseofrevolution.nl en www.infusion.nu

Deel: