Na het enorme succes van Volendam, de Musical komt De Graaf & Cornelissen Producties met een groots meezingspektakel naar het theater; Meezingen met Volendam. Op 22 april beleefde deze feestelijke voorstelling haar première in Schouwburg het Park in Hoorn. Dat Meezingen met Volendam een feestje is, werd door het enthousiaste publiek beaamt. Eén van de gasten, Volendamse zangeres Tamara Tol, zei het volgende over de voorstelling; “Vanaf de eerste toon tot de laatste noot wordt je meegezogen in een zeer positieve, energieke en wervelende lijn van de mooiste liedjes afkomstig van verschillende bekende Volendamse artiesten.

De jonge zangers stralen van begin tot eind en het was haast onmogelijk om niet mee te zingen. En laat dat nou net de bedoeling zijn. Een aanrader!”. Meezingen met Volendam staat garant voor een feestelijke en herkenbare avond met hitsongs als Kijk omhoog, Mon amour, Ik hou van jou, Sailing home, Als de morgen is gekomen en Rosanne. Dit meezingspektakel is nog tot en met 2 juni te zien in de Nederlandse theaters.

De cast van Meezingen met Volendam bestaat uit bekenden van De Graaf & Cornelissen Producties. In deze productie zijn Job Bovelander, Rick Sessink, Barry de Gooijer, Kick Spijkerman en Ylva Wichers Schreur te zien. Job en Rick speelden eerder al in Volendam, de Musical en waren afgelopen seizoen te zien als twee van de drie Jantjes in de gelijknamige musical. Eerder werd gecommuniceerd dat Stefan de Kogel deel uit zou maken van de cast van Meezingen met Volendam. Aangezien hij een rol heeft bemachtigd in de musical Jersey Boys, wordt zijn plekje opgevuld door Barry en Kick, die ook in De Jantjes te bewonderen waren. Beiden blijken een waardige vervanger voor Stefan en passen perfect in de cast. Onder begeleiding van een live orkest brengen deze vijf jonge toptalenten de bekendste en mooiste Volendamse hits, die iedere liefhebber kan meezingen.

Het succes van Volendam, de Musical In het theaterseizoen van 2010/2011 bracht De Graaf & Cornelissen Producties met bijzonder veel succes een geheel nieuwe en eigentijdse musical over het wereldberoemde vissersdorp Volendam op de planken. Met een pakkende verhaallijn, herkenbare Hollandse muziek en een topcast veroverde zij de harten van Nederland. Niet voor niets brengen Ruud de Graaf en Hans Cornelissen daarom deze succesvolle productie weer in de theaters. Dit keer in een feestelijk en herkenbaar meezingspektakel met live orkest.

De Graaf & Cornelissen Producties heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op voorstellingen met een oer-Hollands signatuur, zoals Op Hoop van Zegen, Wat Zien Ik?!, De Fabeltjeskrant, Volendam de Musical en De Zangeres Zonder Naam. Naast Meezingen met Volendam brengt de Graaf & Cornelissen Producties in het seizoen 2012/2013 de relatiekomedie Midlife! en publiekslieveling De Jantjes. Voor het komende seizoen staan onder andere de nieuwe toneelkomedie Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde, met o.a. Alfred van den Heuvel en Joey Ferre, en het musicalconcert Nederland Musicalland op het programma.

Deel: