Eerder werd al bekend gemaakt dat Ed Kowalczyk, de legendarische en voormalige leadzanger van de succesvolle en populaire Amerikaanse rockband Live, in september naar Nederland komt voor een groot aantal solo concerten, die deel uitmaken van zijn “I Alone – Acoustic” tour. De vraag naar kaarten is zo enorm gebleken, dat besloten is om extra shows toe te voegen aan zijn Nederlandse tourschema.

Het gaat om additionele concerten in Heerlen (Parkstad Limburg), Nijmegen (Schouwburg) en een optreden tijdens het Brabant Open Air Festival in Eindhoven. Tevens gaan voor het concert in het Amsterdamse Concertgebouw extra kaarten in de verkoop. Het betreft plaatsen links- en rechtsachter het podium met beperkte zicht.

Tijdens deze intieme “I Alone- Acoustic” concertreeks, zullen klassiekers als Lightning Crashes, I Alone, Selling The Drama, All Over You en The Dolphin’s Cry voorbij komen. Hits die hebben geleid tot de verkoop van miljoenen albums en 9 Top 10 noteringen.

Het volledige tourschema ziet er als volgt uit:
07-09: Eindhoven, Brabant Open Air Festival (extra show)
13-09: Heerlen, Parkstad Limburg (Rabozaal) (extra show)
14-09: Heerlen, Parkstad Limburg (Rabozaal) (UITVERKOCHT)
15-09: Tilburg, 013 (UITVERKOCHT)
16-09: Amsterdam, Concertgebouw (extra beperkt tickets beschikbaar)
18-09: Rotterdam, Stadsschouwburg (UITVERKOCHT)
19-09: Groningen, Oosterpoort (nog beperkt aantal tickets verkrijgbaar)
20-09: Hengelo, Rabo Theater (UITVERKOCHT)
21-09: Zwolle, Spiegeltheater (UITVERKOCHT)
29-09: Nijmegen, Schouwburg (extra show)

Deel: