Deze week brengt Hadewych Minis haar eerste album uit, waarmee een lang gekoesterde droom uitkomt voor de actrice. Omdat Minis destijds afgewezen werd bij het conservatorium is ze de Toneelacademie gaan doen in Maastricht, maar na enkele succesvolle toneeljaren met vele rollen stapt ze de wereld van muziek in en stapt als een rock-bitch het podium op.

Het is gezellig druk in Bitterzoet te Amsterdam. Vrienden en kennissen zijn uitgenodigd op deze spannende avond bij te wonen. De avond start met de nieuwste clip van de single ‘Chuck’. In de clip is onder anderen Eric Corton te zien en hij is dan ook aanwezig om Hadewych aan te kondigen. De liedjes zijn gevoelig maar over het algemeen redelijk ‘Rock-style’.

Heerlijke beats ondersteunen haar liedjes waardoor je niet stil kan blijven staan. Hadewych Minis krijgt haar gelijknamige cd uitgereikt door Rapper Dio, waarmee ze in ‘Wie Is De Mol’ heeft gezeten, waarna Hadewych de avond uitknalt door ‘Chuck’ live te spelen, gevolgd door een signeersessie. Het album is nu uit en Hadewych Minis is vanaf heden ook zangeres.

Deel: