Na het uitverkochte optreden in de Royal Albert Hall in Londen in maart en de zeer succesvolle start met de nieuwe single ‘Tangled Up’ is het duidelijk: Engeland valt opnieuw voor Caro Emerald. De zangeres trad afgelopen donderdag 11 april op in het Radio Theatre in Londen voor BBC Radio 2 in de beroemde serie ‘Radio 2 In Concert.’ Verschillende grote namen gingen Caro Emerald hier voor, zoals Bon Jovi, Robbie Williams, Emeli Sandé en Mika. Door alle aandacht stijgt het debuutalbum ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’, drie jaar na albumrelease, deze week van nummer 81 naar 13 in de Engelse albumcharts.
Grandmono Records brengt op 3 mei het langverwachte tweede album uit, ‘The Shocking Miss Emerald’. Het door David Schreurs en Jan van Wieringen geproduceerde album is de opvolger van het succesvolle debuut ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ uit 2010.  In het najaar tourt Caro Emerald een aantal weken door Europa. Donderdag 18 april treedt de zangeres op tijdens de 3FM Awards in Amsterdam.
Deel: