Op donderdag 25 april speelt The Melvins in het Haarlemse poppodium Patronaat! Deze legendarische ‘90s band is onder andere een grote inspiratiebron geweest voor Nirvana en heeft sinds die tijd hoog aanzien in de cult / underground scene. In 2012 bracht de band nog de EP Freak Puke uit en The Melvins geeft nog altijd spetterende optredens weg. De
combinatie van sludge, doom metal en noisey psychorock staat garant een gigantische bak heerlijke herrie. Gitarist en frontman King Buzzo, direct herkenbaar aan zijn waanzinnige afrokapsel, is één van de beste gitaristen in het circuit. Daarnaast speelt De Amerikaanse stoner rock band Big Business als voorprogramma. Kortom dit is een optreden die je niet wilt missen!

Er zijn nog tickets beschikbaar en voor degene die er niet bij kunnen is het concertverslag achteraf natuurlijk te lezen op Maxazine.nl!

Deel: