Eindelijk hebben de Rolling Stones de eerste datums en lokaties vrijgegeven van hun “50 and Counting” tournee. De tournee start op een nog nader bekend te maken datum in Los Angeles en brengt de band ook naar Toronto, Chicago, Boston, en Philadelphia. Monenteel zijn er 9 datums en lokaties bekend, volgens ingewijden zijn er plannen om totaal 18 concerten te gaan geven, deze 9 extra concerten zullen gegeven gaan worden in de al bekend gemaakte steden.

Europese fans niet getreurd, de Stones zullen ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan concerten geven. Eerder werd er bekend gemaakt dat ze als hoofdact op Glastonbury op het podium zullen staan, en geven ze een paar concerten in het Londense Hyde Park op 6 juli en 13 juli. De mogelijkheid tot meerdere shows in Europa en Australië bestaat ook.

The Rolling Stones 2013 Tour Dates:
TBA – Los Angeles, CA @ Staples Center
05/05 – Oakland, CA @ Oracle Arena
08/05 – San Jose, CA @ HP Pavilion
11/05 – Las Vegas, NV @ MGM Grand Garden Arena
15/05 – Anaheim, CA @ Honda Center
25/05 – Toronto, ON @ Air Canada Centre
28/05 – Chicago, IL @ United Center
12/06 – Boston, MA @ TD North Garden
18/06 – Philadelphia, PA @ Wells Fargo Center
26-30/06 – Pilton, UK @ Glastonbury Music Festival
06/07 – London, UK @ Hyde Park
13/07 – London, UK @ Hyde Park

Deel: