John Lydon’s post-punk group Public Image Ltd. op 18 juni een reissue uit te gaan brengen van hun uit 1978 daterende debuutalbum ‘First Issue’. Met het uitbrengen van deze reissue is het de eerste keer dat het album in Noord-Amerika verkrijgbaar zal zijn. ‘First Issue’ zal verkrijgbaar zijn als dubbel-CD, op LP/MP3 en digitale downloads.

Bij de dubbel-CD zullen er ook een aantal stickers, een uitgebreid BBC interview with John Lydon uit oktober 1978, en de B-kant ‘The Cowboy Song’. Zowel het interview als de B-kant zullen ook bij de LP versie zitten, tesamen met een poster, reproducties van artikelen en stickers. De Deluxe versies van de CD/LP bevatten ook nog een opnaaiembleem en 6 buttons. Public Image Ltd. brengt ter gelegenheid van Record Store Day de debuutsingle van het album, ‘Public Image’ ook opnieuw uit.

Deel: