Gisteravond steeg de spanning in Miami tot grote hoogte, toen Armin van Buuren 5 International Dance Music Awards in ontvangst mocht nemen. De Nederlandse DJ ging ervandoor met de awards voor ‘Best Global DJ’, ‘Best Radio Mix Show DJ’, ‘Best Producer’ en meer. Armada Music, het label waar Armin medeoprichter van is, won de prestigieuze award voor ‘Best Global Record Label’ voor het vijfde jaar op een rij, een kroon op haar tienjarig bestaan in 2013.

De ‘Best Trance Track’ IDMA werd uitgereikt voor Armin’s zomerhit van 2012, het energieke ‘J’ai Envie De Toi’. De IDMA voor ‘Best Radio Mix Show DJ’ was een groot compliment voor ‘s werelds meest populaire DJ, die momenteel de 600ste episode van zijn A State of Trance radio show met een uitgebreide wereld tournee viert. Andere belangrijke IDMA’s die Armin heeft gewonnen zijn die voor ‘Best Producer’, ‘Best Global DJ’ en ‘Best Podcast’ voor de officiële A State of Trance Podcast.

Deze zondag sluit van Buuren het tweede weekend van Ultra Music Festival in Miami met de 9de show van zijn A State of Trance 600 ‘The Expedition’ wereld tour. De gehele show zal live worden uitgezonden via www.astateoftrance.com. Volgende week strijkt zijn tour neer in de Madison Square Garden in New York, om uiteindelijk op 6 april af te sluiten met de grootse finale show in Den Bosch. Op 6 april zal het uitverkochte event zo’n 30.000 muziekliefhebbers naar de Brabanthallen trekken, en is daarmee het grootste trance evenement in Europa.

Deel: