Voor het vijfde jaar op rij is Nederlandse platenmaatschappij Armada Music titelhouder van de International Dance Music Award voor ‘Best Global Record Label’. Het is de eerste keer dat een Nederlands label de prestigieuze award zo vaak wint, gisteravond uitgereikt tijdens de officiële award show in Miami. De award is de perfecte kers op de taart van het tien jarig bestaan van Armada Music in 2013. Armin van Buuren, mede-oprichter en titelhouder van ’s werelds meest populaire DJ, nam 5 awards naar huis: ‘Best Global DJ’, ‘Best Producer’, ‘Best Radio Mix Show DJ’, ‘Best Podcast’ en ‘Best Trance Track’ voor ‘J’ai Envie De Toi’.

Van Buuren, die middenin één van de grootste wereld tournees zit die hij ooit heeft gedaan, ‘A State of Trance 600 – The Expedition’, won de Best Trance Track IDMA voor zijn grote zomerhit van 2012, ‘J’ai Envie De Toi’. De IDMA voor Best Radio Mix Show DJ betekent veel voor de nummer 1 DJ, vooral nu hij de 600ste episode van zijn radio show A State of Trance viert met de wereld tour. Andere belangrijke IDMA’s die hij heeft gewonnen zijn die voor ‘Best Producer’, ‘Best Global DJ’ en ‘Best Podcast’ voor de officiële A State of Trance Podcast. De DJ, voor het vijfde jaar #1 in de toonaangevende DJ Mag Top 100, strijkt volgende week met zijn show neer in een uitverkocht Madison Square Garden in New York, gevolgd door de grootse finale van de tour op 6 April, in de uitverkochte Brabanthallen van Den Bosch.

Deel: