De Nederlandse producer/DJ Hardwell heeft twee IDMA Awards gewonnen in de categorieën ‘Best European DJ’ en ‘Best Remixer’. In de categorie ‘Best European DJ’ liet Hardwell gevestigde namen als Swedish House Maffia, Avicii en Afrojack achter zich. De IDMA Awards zijn een prestigieus onderdeel van de Winter Music Conference, die momenteel plaatsvindt in Miami. Hardwell was in maar liefst vijf categorieën genomineerd: als DJ in de categorie ‘Beste Europese DJ’ en ‘Beste Remixer’. Voor zijn track ‘Spaceman’ kreeg hij een nominatie in de categorie ‘Beste Electro/Techhouse Nummer’. Zijn radioshow ‘Hardwell On Air’ ontving nominaties voor ‘Beste Internationale Radioshow’ en ‘Beste Podcast’.

Het succes van Robbert van de Corput (Hardwell) blijft maar groeien. Zo werd hij benoemd tot de nummer 6 DJ/Producer van de wereld in de DJ MAG TOP 100. Zijn platenlabel Revealed Recordings groeide afgelopen jaar uit tot één van de meest prominente labels ter wereld. Op dit label bracht hij nummers als ‘Call Me A Spaceman’, ‘Apollo’ & ‘Cobra’ op uit, welke allen zeer succesvol waren op de Nederlandse radiostations. De IDMA nominaties voor zijn radioshow en podcast ‘Hardwell On Air’ onderstrepen zijn veelzijdigheid.

In 2013 gaat Hardwell een grootste wereldtour doen onder de naam ‘I Am Hardwell’. De tour zal op spectaculaire wijze worden gestart in de Heineken Music Hall op 27 april. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

De 28ste editie van Winter Music Conference vindt plaats in Miami, VS, van 15 t/m 24 maart. Jaarlijks komen er meer dan 60.000 bezoekers uit 70 verschillende landen op de conference af, inclusief DJ’s, label eigenaren en andere afgevaardigden van de dance scene. WMC is één van de belangrijkste happenings in de dance industrie. Eén van de hoogtepunten tijdens de WMC is de International Dance Music Awards show. Jaarlijks stemmen ruim 2 miljoen mensen uit 206 landen op de IDMA’s.

Deel: