Op maandag 8 juli geeft de Britse band Editors een concert in de Gashouder in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start woensdag 27 maart om 10.00 uur. Zojuist heeft Lowlands ook bekend gemaakt dat de band op het festival zal spelen. Na het laatste album ‘In This Light and On This Evening’ uit 2009 is het een tijdje stil geweest rond Editors. Na het vertrek van guitarist Chris Urbanowitz hebben ze inmiddels een nieuwe line-up en heeft de vijfkoppige band de afgelopen tijd in Nashville gewerkt aan het vierde album, welke in de zomer van 2013 uitgebracht zal worden. Meer info hierover volgt.

Deze zomer, in de indrukwekkende Gashouder in Amsterdam zal de band dan echt de nieuwe songs ten gehore brengen, uiteraard naast de bekende hits als ‘Munich’, ‘Smokers Outside the Hospital Doors’ en ‘Papillon’ van o.a. de gouden albums ‘The Back Room’ ‘An End Has A Start’.

Deel: