Met de nieuwe acts voor de Jack Daniel’s Stage en de Thunderbolt is het volledige programma van Paaspop nu zo goed als rond (laatste wijzigingen voorbehouden). Spider Rico, Bullerslug, Stuurbaard Bakkebaard en VanderBuyst zijn aan de line-up van de Jack Daniel’s Stage toegevoegd. Bij het spraakmakende rockcafé Thunderbolt komen Casa de la Muerte en Rattlesnake Shake nog langs. Bovendien zal daar dit jaar voor het eerst de mysterieuze Jack Daniel’s Legend optreden op zaterdag tussen 17.00 en 18.00 uur. Tot aanvang van deze show blijft het nog een goed bewaard geheim welke rockband dat is. Paaspop vindt plaats van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart op De Molenheide in Schijndel. Er zullen in totaal 175 acts op 14 podia optreden.

Het volledige programma van Jack Daniel’s Stage ziet er nu als volgt uit:
Vrijdag: Navarone, Raketkanon (B), Bombay Show Pig, Moses and the Firstborn, John Coffey.
Zaterdag: Spider Rico, 3FM Serious Talent Award, Anne Soldaat, Palio Superspeed Donkey, Sólstafir, Traumahelikopter.
Zondag: The Jacks, Bullerslug, Stuurbaard Bakkebaard, Agent Side Grinder (SWE), Grimskunk (CAN), VanderBuyst, …And You Will Know Us By The Trail Of Dead (USA), DeWolff.

Andere wijzigingen in het programma: de Belgische sensatie Steak Number Eight vervangt op zaterdag Shadows Fall in de Phoenix en Nuno Dos Santos komt in de plaats van Dimitri Kneppers (in de Stardust).

Vanwege het enorme succes van de Thunderbolt (vorig jaar voor het eerst op Paaspop) is dit rockcafé komende festivaleditie een maatje groter geworden en is tevens het programma flink uitgebreid, onder meer met de eerder genoemde Jack Daniel’s Legend surprise act. Om het exclusieve concert van deze “geheime” band bij te kunnen wonen, moeten bezoekers uiterlijkom 17.00 uur in de Thunderbolt zijn want daarna gaan de deuren potdicht.

Deel: