Op donderdag 9 mei zal Morattamottamotta verschijnen, het nieuwe album van Bökkers. Goomah Music is verantwoordelijk voor de release en zal voortaan ook de boekingen voor de band verzorgen.

Bökkers bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert. De band kent twee gedaantes: eentje als eigenzinnige Normaal-coverband; eentje als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter. Want de heren beseffen waar het in de rock’n roll om draait: rebellie en plezier.

Bij Bökkers staan de barmedewerkers niet te klungelen met flessen Spa Rood. Daar stroomt er gewoon bier uit de tap. Liters tegelijk. En dat maakt de band een graag geziene gast op plekken waar ze weten wat een feestje bouwen is.

Op Dauwpop (9 mei, Hemelvaartsdag) presenteert de band haar nieuwe album en daarna trekken de heren het land in om hun dampende show voort te zetten in elke zaal, tent of discotheek die berekend is op een heftig feest.

 

Deel: