Lady Gaga is momenteel herstellende van haar heupoperatie. Natuurlijk was het van haar te verwachten dat ze dat in stijl zou doen. De ‘Born This Way’ zangeres maakt in een speciaal voor haar gemaakte rolstoel van 24 karaat goud de straten van New York City onveilig. De rolstoel is voor haar gemaakt door het luxemerk Mordekai. Ken Borochov van Mordekai vertelde dat hij niet had verwacht dat Gaga hem zou bellen en dat hij nog nooit een rolstoel gemaakt had. Ken gaat geen uitdaging uit de weg en was zeer vereerd om – naar wat hij “de koets” noemde – een stoel passende bij een Koningin te maken.

Ken had maar een week om de stoel te realiseren, hij gebruikte kalfsleer als afwerking voor de voor de zitting, en de wielen en het andere ijzerwerk werden bedekt met 24 karaats goud. Gisteren was er via twitter een foto op de zangeres’ account te zien al zittend in haar rolstoel. Lady Gaga heeft de rolstoel zelfs een naam gegeven, “Emma”. De zangeres is recentelijk geopereerd aan haar heup. Ze leed aan synovitis – een ernstige ontsteking van de gewrichten – en een scheurtje in haar rechter heup. Door deze aandoening en operatie was Gaga gedwongen om de laatste 21 concerten van haar ‘Born This Way Ball tour’ te moeten cancellen.

Deel: