Het langverwachte nieuwe album van Justin Timberlake zal op vrijdag 15 maart verschijnen. Justin Timberlake introduceert zijn nieuwe album met de hit single Suit & Tie ft. Jay-Z. Het nummer Suit & Tie wordt opgevolgd door het nummer ‘Mirrors’, die zowel 3FM Megahit als 538 Alarmschijf was. Justin trad dit jaar op tijdens de Brit Awards en zal morgen verschijnen in de grote Amerikaanse show ‘Saturday Night Live’. Justin Timberlake kondigde zijn muzikale comeback al eerder dit jaar aan met een aantal cryptische posts op Twitter en een video genaamd “I’m Ready”.

Tracklist The 20/20 Experience
01: Pusher Love Girl
02: Suit & Tie
03: Don’t Hold The Wall
04: Strawberry Bubblegum
05: Tunnel Vision
06: Spaceship Coupe
07: That Girl
08: Let The Groove Get In
09: Mirrors
10: Blue Ocean Floor
11: Dress On (Deluxe only)
12: Body Count (Deluxe only)

Deel: