Dit jaar wordt de 20ste editie gehouden van Culemborg Blues. Om dit jubileum te vieren wordt er, net als bij de 15e editie, een extra bluesavond georganiseerd in de Grote of Barbarakerk. Daardoor is Culemborg Blues dit jaar een 2-daags festival dat zal worden gehouden op 23 en 24 augustus. Voor de vrijdagavond is het de organisatie gelukt een bijzondere band te boeken. Niemand minder dan de Achterhoekse rockers van Normaal zullen deze avond opluisteren. Een tweede naam voor deze avond zal in een later stadium worden gepresenteerd.

De eerste namen voor de zaterdag die bekend zijn gemaakt zijn: Matt Schofield (UK), Jo Harman (UK), Kamchatka (ZWE) en de Nederlandse formatie King Mo. Meer namen zullen spoedig volgen. Culemborg Blues is een gratis toegankelijk bluesfestival in het centrum van Culemborg dat jaarlijks plaats vind op de 4e zaterdag van augustus. Op diverse podia verspreid door het centrum treden zo’n 20 bands en artiesten op.

Deel: